Ruud v.d. Ouweland: 06 20 11 74 79   /   Johan Henderson: 06 22 54 57 97
“R en J werkt uitsluitend met topkwaliteit verfproducten en verfsystemen.
En zo hebt u recht op passende garanties op het bij u opgeleverde werk.

Nieuwbouw schilderwerk


Bij het realiseren van een nieuwe woning of bedrijfspand gaat u vanzelfsprekend heel bewust om met de bescherming van alle ondedelen. Een juist advies over de meest effectieve technische aanpak als ook de te gebruiken materialen en grondstoffen zijn van groot belang. Een hoge mate van deskundigheid en een team van vakmensen zijn hierbij bepalend.

R en J schilderwerken uit Gilze zorgt altijd voor de best passende oplossing voor u en uw pand waardoor u lang plezier hebt van investeringen in uw woonhuis of bedrijfspand. Er word gewerkt met topkwaliteit verfproducten en verfsystemen. In overleg worden altijd passende garanties gegeven op het bij u toegepaste systeem.
Binnenonderhoud
Ook de aanpak en het onderhoud voor binnen-schilderwerk is belangrijk. Hiervoor gelden natuurlijk andere normen dan voor buitenschilderwerk maar op onderdelen zijn ook overeenkomstige eisen. Denk maar eens aan de invloed van temperatuursverschillen en de inwerking van vocht. De impact op ramen, deuren en kozijnen is groot en daarom voorziet R en J u graag van advies op het gebied van bescherming en duurzaamheid. R en J zijn experts als het gaat om advisering en toepassing van sprekende kleur-combinaties. Dit geeft de juiste sfeer aan elke ruimte en zo voelt u zich prettiger in uw woning of werkruimte.