Ruud v.d. Ouweland: 06 20 11 74 79   /   Johan Henderson: 06 22 54 57 97
“Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van beglazing
behoren bij R en J schilderwerken tot het standaard dienstenpakket.

Glaszetten


Beglazing is een ruim begrip en R en J schilderwerken heeft ook op dit vakgebied een ruime ervaring. Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van beglazing behoren bij R en J tot het standaard dienstenpakket. Voor elke nieuwbouwwoning of be-staande woning en alle bedrijfspanden heeft R en J de juiste producten en eigen vakmensen.

R en J schilderwerken levert en plaatst enkel glas, isolatieglas en veiligheidsglas. Maar ook speciale toepassingen als glas in lood of hardglas. Bij glasschade of het vervangen van enkel glas naar isolatieglas kunt u contact opnemen met R en J. U kunt rekenen op een snelle en correcte handelswijze en altijd een scherpe, vrijblijvende offerte.

Waarom isoleren ?
Het toepassen van isolatieglas geeft u veel extra comfort en het zorgt ook nog eens voor een besparing op uw energiekosten. In de winter profiteert u zo van meer warmte binnen en in de zomer houdt u meer warmte buiten. Het geluidwerende effect is bijzonder prettig en de inbraakwerende eigenschappen zorgen voor extra veiligheid.

Doordat invloeden van vocht (condens) veel minder aan de orde zijn is het onderhoud van uw schilderwerk ook minder frequent nodig.